Dansk System Inventar


HURTIG • NEM • BILLIG


Dansk System Inventar bestræber sig på at gøre butiksindretningen så hurtig, nem og billig som muligt. Vi sørger for, at vores

butiksinventar er af bedste kvalitet, og står altid klar til at hjælpe ved eventuelle spørgsmål eller lignende ved din butiksindretning.

L-søjlen


L-søjlen er vores produkt, som er beregnet til placering op mod en væg. Produktet kommer i en række forskellige versioner, så de passer ind i din butik, om den er stor eller lille. Yderligere er produktet nemt at samle, stabilt og ikke mindst billigt. 


Se vores L-Gondoler her.

T-søjlen


T-søjlen er produktet, som du placerer i midten af din butik. Der er mulighed for at få hylder til begge sider, som udnytter pladsen i din butik på bedst mulig vis. Yderligere kan der tilkøbes tilbehør, som gør, at du helt selv kan designe dit hyldeinventar. 


Se vores T-Gondoler her.

Vægskinnen


Vægskinnen er skinnen, som du hænger op på din butiksvæg. Her er der mlighed for at køre paller, eller andre store objekter ind under hylderne, og på den måde få det meste ud af alle kvadratmetrene din butik. 


Se vores vægskinner her.

Om vores produkter


Vores produkter er designet og produceret så de bedst muligt passer til ALLE dine behov. Du har mulighed for at samle vores produkter, som var det legoklodser,

så de passer til din butik. Vi har i vores sortiment tre søjler, som du kan bygge din butik ud fra. L-søjlen, T-søjlen og vægskinnen, er vores grundklodser, og passer til enhver butik.

Yderligere har du mulighed for at købe tilbehør, så hylderne præsentere dine produkter på bedst mulig vis.


Alle priser er inkl. moms

Dansk System Inventar

CVR: 35485953

Bøjdenvejen 109, 5750 Ringe

Fri fragt i Danmark ved køb for over 1999 kr.

Webshop@systeminventar.dk

+45 22 48 14 49